Get a site

[Advertorial] – Protejeaza-ti viata si bugetul cu informatiile esentiale cand cumperi masina second hand mult visata! Consulta istoricul pe baza seriei de șasiu (VIN)

Ai gasit modelul mult vsat. Ai programat chiar si o vizita sa vezi masina, si totusi ar mai fi ceva de facut. Daca ai putea sa afli ceva care sa iti ofere un avantaj in negociere…

by:

automobile

Nu-ti lasa visul spulberat de un vanzator lipsit de onestitate! Fereste-te sa devii o stire cu achizitii horror!

Presa abunda de povesti horror ale pataniilor proprietarilor de autoturisme rulate care au fost inselati.

Nu trece saptamana sa nu citesti ceva de genul asta: … poliţiştii. au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din…

Ai grija sa nu achizitionezi un taxi frumos revopsit, si cu kilometrii dati mult inapoi!

Masini folosite pe post de taxi sau in flote comerciale ajung ca dupa ce sunt scoase din inventarul firmelor care le-au folosit si vandute ca rable sa fie achizitionate de intreprinzatori cu mai putine principii morale care le dau inapoi kilometrajul, le revopsesc si le prezinta ca fiind aproape noi.

Nici masinile electrice nu au scapat de atentia unor samsari mai putin onesti.

Popularitatea lor in crestere le face dorite si ca masini second hand. O masina electica reconditionata de „intreprinzatori” in cine stie ce conditii dupa ce a suferit o dauna severa poate sa puna in pericol noul conducator auto pentru e posibil sa fie avariate mai multe sisteme (unele esentiale pentru buna functionare a incarcarii bateriilor si electromotoarelor) pe care atelierul care a facut lucrarea nu le cunoaste sau nici nu le ia in considerare.

Un aspect negativ esential al masinilor cu kilometrajul dat inapoi este ca programul de intretinere periodica stabilit de producator este dat peste cap. Masina incepe sa cedeze mult mai repede fara sa iti dai seama de ce anumite componente pica, desi teoretic ar mai putea fi folosite cateva mii de kilometri.

Automobilele care au suferit dauna totala pot fi revandute de firmele de asigurare la licitatie pentru a recupera o fractie din costul masinii atunci cand valoarea reparatiei depaseste 70% din suma asigurata.

Vanzatorii lipsiti de etica vor achizitiona aceste epave le vor reconditiona la costuri minime punand baza pe aspectul estetic al masinii si uitand sa mai monteze airbaguri laterale, airbaguri cortina, Piesele de schimb vor fi folosite de pe alte epave.

Ai gasit modelul mult visat intr-un anunt, dar descrierea suna prea frumos ca sa fie adevarat. Suni vanzatorul si te asigura ca totul este perfect. Masina a fost intretinuta, a fost rulata foarte putini kilometri in ciuda faptului ca are mai multi ani de la fabricatie, are toate dotarile disponibile pentru acel model, dar… pretul mic ridica semne de intrebare. E prea frumos ca sa fie adevarat! Clopotelul ala din cap nu inceteaza sa sune.

Ai programat chiar si o vizita sa vezi masina, si totusi ar mai fi ceva de facut.

Daca ai putea sa afli ceva care sa iti ofere un avantaj in negociere…

Cand vrei sa cumperi o masina second hand care are sub 100.000 de KM desi are minim 5 ani de functionare e bine sa faci o verificare VIN pentru a afla tot ce se poate despre acel model mult visat.

Exista un serviciu de verificare istoric masina pe baza VIN diferit de toate celelalte de pe piata Se numeste carVertical. A fost lansat prin crowdfunding ca fiind un serviciu inovator bazat pe tehnologie blockchain.

Raport privind istoricul vehiculului în funcție de seria de șasiu

consultare a seriei de șasiu (VIN)

Ce este carVertical?

Este un instrument care te ajuta sa afli in cel mai scurt timp informatii din istoricul masinii second hand pe care vrei sa o achizitionezi.

A aparut ca o solutie la o problema majora pe care o are un cumparator de automobil second hand. Si anume, cumparatorul simplu nu poate sa aiba acces in mod direct la toate datele despre masina pe care o va achizitiona. Informatiile sunt imprastiate prin diferite baze de date, incepand cu producatorul si continuand cu diverse institutii guvernamentale de pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Tehnologia blockchain pe care o foloseste carvertical reconstruieste din bucatile disponibile istoricul masinii. Asa vei avea intr-un singur raport datele corecte ale kilometrajului, informatii despre diverse avarii si accidente, statutul legal al acelui vehicul (daca a fost furat), posibile restrictii legale legate de detinerea acelui automobil, o arhiva cu fotografii ale masinii, cati proprietari a avut in realitate masina,

Fereste-te de teapa cand cumperi masina second hand mult visata! Consulta istoricul masinii pe baza seriei de sasiu (VIN)!

Folosind acest serviciu vei avea suficiente informatii care sa iti ofere un avantaj in negocierea unui pret avantajos la achizitia noului automobil.

Informatiile pe care le vei obtine provin din baze de date ale agentiilor guvernamentale, institutii financiare de asigurari, si registre auto din diverse tari europene, informatii din computerul de bord al masinilor conectate. Vei accesa instant informatii despre mai mult de 50.000.000 de masini avariate din Europa si America de Nord

Vei gasi cel putin 200.000.000 de inregistrari ale modificarii kilometrajului.

Ce contine un raport al istoricului masinii pe baza seriei sasiului VIN number?

  • Istoricul autovehiculului
  • Vei afla cand a fost produs, prin ce tari europene a circulat. Daca a avut accidente sau nu.

  • Registrul inspecţiilor tehnice periodice
  • Kilometrajul autovehiculului
  • Fotografiile autovehiculului
  • Verificarea în baza de date a autovehiculelor furate
  • Detalii tehnice