Bomboane De Ciocolata Cu Menta Si Ulei De Cocos

Reteta bomboane sanatoase pentru copii, rapid de preparat.

Ingrediente:

      120 g nuci cashew tinute la inmuiat 24 de ore
      3 linguri de miere
      1 lingura de sirop concentrat de menta
      2 linguri de lapte de migdale
      60 g fulgi de ciocolata neagra
      1 lingura ulei de cocos

Mod de preparare

Pune nucile cashew la inmuiat pentru 24 de ore.

In blender adauga nucile inmuiate, uleiul de cocos, mierea, siropul concentrat de menta, laptele de migdale. Mixeaza la viteza maxima pentru aproximativ 3 minute sau pana ai obtinut o pasta omogena

Intr-o tava pune forme de hartie pentru briose si toarna in fiecare cate o lingura din compozitie cat sa obtii niste discuri.

Lasa-le la congelator cel putin 35 de minute la -10 grade Celsius

Scoate tava din congelator si extrage discurile congelate din formele de hartie pentru briose.

Mai lasa-le la congelator timp de 10 minute.

Topeste la bain marie fulgii de ciocolata neagra plus inca o lingura de ulei de cocos.

Inmoaie discurile congelate in ciocolata topita si aseaza-le pe o hartie de copt.

Lasa-le la frigider pentru inca zece minute.

Se servesc reci.

Bomboane De Ciocolata Cu Menta Si Ulei De Cocos
Bomboane De Ciocolata Cu Menta Si Ulei De Cocos