Get a site

Ceasul Barbatesc De Lux – Accesoriu pentru eleganta, bun gust si simbol al statutului social

Atunci cand un ceas de mana are o valoare peste medie transmite si o parere despre puterea financiara a proprietarului.

by:

Informatii Utile

Sunt firme producatoare de ceasuri barbatesti de lux care au fost asociate in mod constant cu elitele, cu un mod de viata opulent.

Din aceasta categorie fac parte nume foarte bine cunoscute la nivel international precum: Patek Philippe, Tissot, TagHeurer, Swiss Military, Atlantic, Breitling, etc .

Exclusivismul este cuvantul cheie cand vine vorba de a alege un model de la firmele astea. Fiecare editie a unui model are un numar limitat de exemplare produse.

La nivel profesional purtarea unui ceas de mana de o anumita valoare transmite colegilor din breasla cat si clientilor o impresie buna asupra calitatilor profesionale, a nivelului de asteptari pe care trebuie sa il indeplineasca o intalnire cu purtatorul lui.

Atunci cand un ceas de mana are o valoare peste medie transmite si o parere despre puterea financiara a proprietarului.

Ceasul barbatesc de lux devine un accesoriu care transmite eleganta, bun gust si in acelasi timp este si un simbol al statutului social,

Valoarea ceasului de mana trebuie sa fie congruenta cu valoarea vestimentatiei si a tuturor celorlalte gesturi pe care o persoana le poate face pentru a demonstra puterea financiara, prestanta profesionala si eleganta.