Get a site

Cele mai frumoase prezentari pe Youtube pentru SsangYong Tivoli crossover-ul corean cu personalitate.

Daca pana acum Ssangyong avea cateva modele care aveau un design nu prea atractiv pentru o buna parte dintre doritorii de crossovere. Modelul Tivoli te atrage si te face sa iti doresti sa iti programezi un test drive la cel mai apropiat dealer.

by:

automobile

Cele mai frumoase prezentari pe Youtube pentru SsangYong Tivoli crossover-ul corean cu personalitate.

SsangYong Tivoli offroad

SSangYong Tivoli offroad

Daca pana acum Ssangyong avea cateva modele care aveau un design nu prea atractiv pentru o buna parte dintre doritorii de crossovere, modelul Tivoli te atrage si te face sa iti doresti sa iti programezi un test drive la cel mai apropiat dealer.
SsangYong Tivoli este masina de familie, echipata la standarde ridicate incepand cu varianta de baza, care va fi utilizata zilnic incepand cu momentul achizitiei.
Nivelul de echipare al acestui model se impune cu usurinta printre marci mult mai bine pozitionate pe acest segment auto.
Garantia pe care o ofera dealerii in acest moment este de 5 ani in limita a 100.000 de km.
Pretul SsangYong Tivoli este cuprins intre 14880 euro varianta de baza cu motor pe benzina si aproximativ 22000 euro varianta cea mai bine echipata cu motor diesel

Bordul SSangYong Tivoli 2016

Bordul SsangYong Tivoli

Bordul SsangYong Tivoli

Am selectat mai jos doar o parte dintre cele mai frumoase prezentari pentru SsangYong Tivoli. Chiar daca nu sunt in limba romana ele sunt foarte detaliate.

Test Drive & Review: SSangYong Tivoli Diesel 2016 – Prueba en Español

Si o prezentare in coreana 2016 SSANGYONG TIVOLI air (XLV) 1.6 AWD