Cheesecake cu amaretti, biscuiti integrali si piersici

Un rasfat delicios si aromat care poate sa fie servit impreuna cu o cafea.

Cheesecake cu piersici si cafea
Cheesecake cu piersici si cafea

Ingrediente pentru baza de biscuiti

  • 200 g amaretti
  • 100 g biscuiti integrali
  • 120 g unt
  • 150 g zahar
  • 1 lingura zahar pudra

Ingrediente pentru crema de branza

  • 500 g crema branza
  • 75 ml frisca lichida
  • 20 g iaurt grecesc
  • 15 g faina
  • 15 g miere
  • 2 oua

Ingrediente pentru ornat

aprox 200 g piersici din compot

Preparare baza din biscuiti

Se piseaza amaretti, se amesteca cu 120 g unt topit, 15 g miere si 1 lg de zahar pudra.

Amestecul se pune in tava de tort de 16-18 cm unsa cu unt si tapetata cu faina.

Prepararea stratului cu crema de branza

Se amesteca branza cu faina, ouale, iaurtul, zaharul si frisca lichida.

Se pune peste baza de amaretti si se coace 35 minute la 170 grade celsius.

Se lasa la racit.

Se tine la frigider 3 ore si se orneaza cu felii de piersici din compot.

Cheesacake cu amaretti, biscuiti integrali si piersici
Cheesacake cu amaretti, biscuiti integrali si piersici

Blatul este putin sfaramicios, dar foarte aromat. Prajitura are un gust deosebit.