Musafirii te-au anuntat din scurt ca te vor vizita si nu ai ce sa le servesti ca desert?
Aceasta reteta te scoate din impas.
Este atractiva pentru ca nu necesita coacere si se poate realiza cu ingrediente foarte putine fara prea mult efort.
Efectul final va fi extraordinar.
Sigur vei avea prieteni sau rude care iti vor cere reteta acestui desert delicios.
Ingrediente
- 1 banana pasata
- 3 linguri de ulei de cocos extra virgin ecologic/bio – topit la bain marie
- 3 linguri de miere
- 6 linguri de cacao
- seminte de chia
- 300 grame nuca de cocos rasa
Mod de preparare:
Se paseaza intr-un vas banana. Se adauga pe rand uleiul de cocos si mierea si semintele de chia.
Se adauga pudra de cacao cernuta in prealabil apoi nuca de cocos rasa.
Se formeaza bilute de cocos cu mana.
Se aseaza pe o farfurie si se lasa la frigider pentru aproximativ 20 de minute.
Se servesc reci.
Pentru un aspect mai deosebit se poate presara nuca de cocos rasa deasupra lor.
Multumesc Vegis pentru oportunitatea oferita de a testa uleiul de cocos extra virgin ecologic/bio NIAVIS.