Gata Cu Povara Calcatului Camasilor – TUBIE – Robot de uscat si calcat haine

Povara calcatului rufelor ia sfarsit o data cu folosirea unui robot de uscat si calcat haine pentru utilizare casnica.

O data cu uscarea se indreapta si fibra tesaturii. Acest aparat poate usca camasi, pantaloni, rochii, etc.

Despre calcatul camasilor se pot scrie carti intregi, fiecare autor putand sa adauge experientele personale despre aceasta activitate. Dau exemplu de cateva trucuri pentru calcatul camasilor:

Cum calcam camasile sa ramana fara cute, gata de imbracat?

Sunt camasi din anumite materiale care pot fi calcate minute in sir si care la cea mai mica atingere se cuteaza ca si cand nici nu s-ar fi folosit un fier de calcat pe ele.

Doar cateva exemple de trucuri transmise din generatie in generatie pentru a putea calca genul asta de camasi: se recomanda uscarea umeda pe umeras sau umezirea si apretarea lor, etc.

De unde sa incepi calcatul camasilor?

Incepi cu platca si continui cu manecile apoi cu pieptul, spatele si apoi gulerul sau incepi cu manecile si continui cu restul camasii.

Tubie elimina toate aceste dubii si ne ofera posibilitatea de a avea camasi fara cute la nivel profesional. Functia lui de uscator reduce si din spatiul necesar intinderii la uscat a unei camasi. Aici este punctul lui mai slab. Cat timp ai o camasa la uscat si calcat va trebui sa intinzi undeva restul de rufe.

Masinile de calcat camasi sunt echipamente industriale necesare in orice spalatorie de haine, atelier de croitorie mai mare sau fabrica de confectii.

Exemplu Manechin industrial automat si pneumatic, pentru calcat camasi
Exemplu Manechin industrial automat si pneumatic, pentru calcat camasi

Tubie este acel aparat care vine in sprijinul utilizatorului casnic oferindu-i posiblitate de a avea camasi, tricouri, fuste, etc uscate si calcate in cel mai scurt timp posibil.

Tubie
Tubie

Tubie este un fel de manechin gonflabil pe care se imbraca tricoul, camasa, pantalonii care trebuie uscati si indreptati. Pentru calcarea hainelor deja uscate si cutate e nevoie de stropirea lor cu apa.

In mod obisnuit pentru a calca o camasa trebuie sa astepti ca aceasta sa se usuce. In cazul folosirii lui Tubie nu mai este necesar acest pas. Uscarea si indreptarea se combina intr-o singura operatiune. O data terminat ciclul de lucru pentru o camasa trebuie doar sa o pui pe umeras in sifonier si poti sa pui alta pe aparat.

Specificatii Tubie Robot de uscat si calcat haine

Calitate Nemteasca - TUBIE - Robot de uscat si calcat haine
Calitate Nemteasca – TUBIE – Robot de uscat si calcat haine
  • Tip produs Robot de uscat si calcat
  • Putere (W) 220
  • Culoare Alb/Gri/Negru
  • Functii Calcare uscata

I-ati un Tubie -Robot de uscat si calcat haine- de aici!

Previous Entries Combina Frigorifica SAMSUNG FAMILY HUB REFRIGERATOR Next Entries Inspiratie Pentru Un Atelier De Design Vestimentar