Inscriptionarea Laser Revolutioneaza Etichetarea Produselor Horticole

O veste buna din partea producatorului olandez EOSTA de fructe organice care pentru a preveni frauda a creat un sistem de etichetare prin inscriptionarea epidermei fructelor si legumelor cu laser.

Tehnica este folosita in mod majoritar pentru produsele bio pentru a putea fi mai usor identificate de consumatori.

Prin folosirea acestei tehnici de etichetare nu se adauga nici un fel de substante colorante pentru a face textul mai vizibil ceea ce ajuta la pastrarea caracteristicilor de produs bio.

Tipul asta de etichetare prin inscriptionarea epidermei fructelor si legumelor va fi o metoda foarte dorita de comercianti pentru ca pot veni in ajutorul consumatorilor care pot identifica mult mai rapid provenienta fructelor si legumelor dintr-un anumit lot.

Avantajul numarul unu al acestui tip de etichetare este ca va fi un mod total prietenos cu mediul inconjurator. Producatorul va putea sa aiba marcate pe fiecare fruct in parte acele date care sunt esentiale pentru identificarea corecta, dar in acelasi timp ar putea adauga si alte mesaje. Prin asta se deschid oportunitati nelimitate pentru a transimte orice tip de mesaj promotional.

Vanzarea vrac este stimulata atunci cand consumatorul poate alege oricat de multe fructe sau legume doreste fara sa teama ca produsele pe care le va alege au fost amestecate cu altele de calitate inferioara cu un pret mai mic pentru a fi vandute cu un pret mai mare.

Va fi mult mai dificil pentru comerciantii incorecti sa declare o alta origine a fructelor si legumelor decat cea originala.

O data inscriptionata eticheta pe fruct nici cumparatorii mai „descurcareti” nu vor mai putea schimba etichetele produselor intre ele. De exemplu sa puna eticheta de pepene mai ieftin pe un pepene care costa mai mult.

Previous Entries Recapata Forma Fizica - Scapa De Burta Cu Total Crunch Next Entries Consuma Sucuri Proaspat Stoarse Pentru Mai Multa Energie! Alege Un Nou Mod De Viata!