Inspiratie Pentru Un Atelier De Design Vestimentar

Pasiunea pentru design vestimentar si moda este pusa in practica atunci cand ai un loc in casa in care sa lasi creativitatea sa se manifeste fara constrangeri legate de lipsa mobilierului potrivit pe care sa fie intins materialul de lucru.

Exista firme care ofera solutii la cheie pentru un atelier de mobila. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi modelul care iti satisface cel mai bine nevoile si sa il comanzi.

Daca ai anumite necesitati de personalizare vei putea sa le comunici producatorilor obiectelor de mobilier si vei obtine cel mai bun atelier de moda.

Solutiile oferite de My KOALA Studio (o companie din Statele Unite) se adreseaza unei game variate de pasionati de moda, de la atelierele de croitorie pana la designul vestimentar.

Au in oferta modele simple precum pana la modele complexe precum Koala Studio BERNINA Models

The Sewing Station

Care este un birou ergonomic adresat celor care mai fac lucrari de croitorie acasa.

Koala Studio BERNINA Models
Koala Studio BERNINA Models

Koala Studio BERNINA Models

In aceasta gama se gasesc solutii adresate atelierelor de croitorie si design vestimentar. Aici sunt incluse mai multe piese de mobilier ergonomic pentru croitorii.

My Koala Studio este unul dintre producatorii de mobila care ofera niste studiouri de lucru pentru creatie vestimentara si croitorie cum foarte putine exista pe piata.

O data achizitionat unul dintre modelele oferite de acest designer nu mai ramane decat ca ideile sa fie transformate in practica.

Producatorul ofera garantie pe viata pentru a proteja clientul de defectele de fabricatie si o promisiune a calitatii si responsabilitatii.

TreasureChest Plus IV

Previous Entries Gata Cu Povara Calcatului Camasilor - TUBIE - Robot de uscat si calcat haine Next Entries Recapata Forma Fizica - Scapa De Burta Cu Total Crunch