Ingrediente pentru toping
- 150g. – Cascaval dalia 40% – Raraul
- 80g – Monor branza Mozzarella baton
- 50g – Paladin Branza cu Mucegai Nobil Albastru
- 50g – Igor Branza Gorgonzola Dolce
- Heinz Hot Ketchup
Ingrediente pentru aluat
- 1 lingurita de drojdie uscata
- o jumatate de lingurita de zahar
- 100 ml apa calduta
- 1 lingurita si jumatate de ulei
- 150 g de faina tip 650
Mod de preparare:
In mod normal drojdia uscata nu se dizolva in apa, dar pentru aceasta reteta am procedat ca pentru drojdia proaspata. Se pune drojdia si zaharul intr-un vas si se toarna apa. Se lasa pana incepe sa se umfle.
Se toarna acest amestec peste faina. Se adauga si uleiul. Se freamanta cam 2-3 minute. Se adauga faina pana aluatul nu mai este lipicios si poate fi usor modelat.
Se lasa la crescut cam 30 minute.
Dupa acest timp se ia aluatul si se intinde cat sa ocupe suprafata tavii dreptunghiulare cu care este inzestrat cuptorul electric Oursson MO3020/DC
Dupa ce a fost asezat in tava se unge cu ketchup Heinz. Foloseste o lingura sau o spatula pentru unt pentru a avea o pelicula uniforma de ketchup.
Se presara cascavalul ras, apoi mozarella, apoi branza cu mucegai albastru si gorgonzola faramitate.
Se seteaza temperatura cuptorului electric Oursson MO3020/DC la 200 grade Celsius.
Se seteaza timpul de coacere la 20 de minute.