Relaxeaza-te Si Intareste Starea De Sanatate Cu Sucuri De Fructe

Povestea incepe cu ziua in care ai fost inspirat sa pasesti pe calea identificarii obiceiurilor alimentare nesanatoase.

Fiecare dintre noi are micile lui indulgente pe care si le permite, desi este constient ca nerenuntand la ele isi poate face rau pe termen lung.

Nu exista o perioada standard definita in care trebuie facuta schimbarea, dar, fiecare om decide, pe baza experientelor personale si a trairilor, de multe ori negative, cand vine momentul schimbarii si cat va dura perioada de tatonare si acomodare cu un obicei nou si sanatos pana cand acesta va deveni rutina.

In viata fiecaruia e necesara o perioada de reformare a unor obiceiuri alimentare sanatoase, cu mult inainte de a primi confirmarea medicala ca suntem pe o cale gresita.

Senzatia ca ceva lipseste din modul in care ne alimentam zilnic este comunicata de organism prin diverse stari, care nu au o legatura definitiva cu o afectiune deja instalata. Schimbari dese de dispozitie, oboseala fara o cauza aparenta, stres, toate astea sunt beculetele de avertizare pe care organismul le afiseaza, dar pe care daca le ignoram pana vom fi vom fi pusi in fata faptului implinit, instalarea unor afectiuni greu de tratat cu toate ca puteam preveni usor degradarea sanatatii. Motivatia schimbarii vine abia dupa ce am trecut de faza „Mie n-are cum sa mi se intample!”.

Dupa ce vom fi consumat cateva zile suc proaspat stors, ideile preconcepute, despre consumul anumitor fructe si legume in stare proaspata, vor disparea si chiar vom cauta cat mai multe ocazii sa savuram acele fructe si legume despre care nu aveam o parere prea buna.

Consumul de sucuri de fructe si legume proaspat stoarse este o metoda fantastica de a stimula mecanismele de aparare naturale ale organismului.

O portie de suc dimineata pe stomacul gol e cea mai simpla cale de a avea enzimele, mineralele si substantele nutritive de care ai nevoie pentru intreaga zi.

O noua perspectiva pentru viitorul starii de bine se deschide, pe masura ce sucurile proaspete isi fac loc in dieta zilnica. Vom vedea cum si alegerile alimentare devin mai echilibrate.

Vom renunta la consumul de mancaruri fara continut nutritiv provocand in acelasi timp si schimbarea modului de productie al multor alimente.

Vedem in jurul nostru cum tot mai multi oameni devin constienti de faptul ca prin alimentatie se pot chiar elimina multe probleme de sanatate cum ar fi migrenele fara o cauza anume, oboseala continua atunci cand nu sunt semne ale unei afectiuni si multe altele.

Cea mai usoara cale de a porni pe calea imbunatatirii starii de bine este prin consumul de sucuri de fructe. Pe masura ce continuam sa le consumam vom incepe sa observam cat de bine ne simtim si chiar sa cautam informatii despre efectele benefice pentru sanatatea noastra ale consumului unor sucuri de fructe si legume pe o perioada finita de timp.

Exista cure cu sucuri de fructe si legume pentru diverse afectiuni usor tratabile.

Chiar si industria alimentara face pasi din ce in ce mai mari pentru a veni in sprijinul consumatorilor producand sucuri de fructe si legume cat mai naturale. Un neajuns al produselor obtinute industrial este ca trebuiesc trecute printr-un proces de pastrare a calitatii si proprietatilor, care, de multe ori, reduce din capacitatile terapeutice ale acelui produs.

Clientii care vor sa consume sucurile naturale gata imbuteliate fara adaos de substante chimice cu rol de pastrare a culorii si valabilitatii produsului pun o presiune imensa pe producatori, care, in acelasi timp cu dorintele consumatorilor, incearca sa gaseasca cele mai bune metode pentru a impaca si cerintele comerciantilor care la randul lor au nevoie de produse cu o perioada de valabilitate mai mare pentru a nu iesi in pierdere atunci cand sucurile care nu s-au vandut in timp util isi pierd proprietatile si trebuiesc scoase din inventar.