Tortila cu piept de pui

  • 1 piept de pui fiert
  • 2 morcovi mici fierti
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4 linguri patrunjel tocat
  • Maioneza de casa (1 galbenus fiert si un galbenus crud se freaca cu ulei, mustar si sare.)
  • 1 catel usturoi
  • cascaval ras
  • 4 – 5 lipii de la LIDL
Tortila cu piept de pui
Tortila cu piept de pui

Maioneza se amesteca cu un catel de usturoi strivit.

Pieptul de pui fiert se taie in bucati mici, se amesteca cu maioneza, morcovii fierti, taiati rondele, ceapa verde taiata si patrunjelul.

Pe o lipie se presara cascaval ras, si aproximativ 3 linguri din compozitia cu piept de pui si se ruleaza.

Ruloul se pune intr-o tigaie incinsa si se lasa aprox. 1 minut, se intoarce pe partea cealalta si se mai lasa inca 1 minut. Se procedeaza la fel si cu celelalte lipii.

Se portioneaza in bucati.

Pofta Buna!