Get a site

Toyota Super Jeans J34 – Prima Ta Masina De Cusut – Ideala Pentru Orice Incepator

Are suficiente functii pentru utilizare casnica. Nu iti trebuie o a doua sau a treia masina de cusut pe care sa o setezi pentru o functie anume, alta decat cele pe care Toyota Super Jeans J34 le are.

Atelierele de croitorie sunt putine, unele au foarte multe comenzi si dureaza multe zile pana vei avea gata ceea ce ai dus la reparat sau ajustat, alte ateliere, din lipsa de clienti, au preturi foarte mari (sa compenseze oarecum cheltuielile de functionare) care nu justifica scopul unei reparatii la croitorie. Cand ajungi sa platesti 20-30 de lei pentru reparatia unei rupturi la o pereche de blugi care costa 50 de lei nu prea mai consideri ca ai facut o economie ca nu ai cumparat o pereche noua atunci cand s-au rupt cei vechi intr-un fel care nu e in trend cu moda.

Si asa incepe dorinta de a avea o masina de cusut in casa pe care sa o folosesti de cate ori ai nevoie sa repari hainele sau sa faci diverse retusuri vestimentare la obiectele de imbracaminte din garderoba. O data ce vei stapani tehnica folosirii masinii de cusut, fara sa iti dai seama, vei incepe sa creezi noi fete de perna, noi cearceafuri, etc.

Atunci cand ai o masina de cusut in casa se gasesc o multime de intrebuintari pe care nu le luasei in considerare inainte de a face achizitia.

Pentru familiile cu copii existenta masinii de cusut in casa salveaza o multime de bani si timp pentru reparatia hainelor dar si pentru coaserea costumele potrivite necesare cu ocazia diverselor serbari la scoala.

E mult mai usor sa acumulezi si sa fixezi cunostintele despre cusutul diverselor tipuri de materiale daca le si aplici cu ajutorul masinii de cusut proprii. Pasiunea impreuna cu indemanarea pot duce la crearea unor piese vestimentare similare cu cele ale atelierelor de croitorie profesionale.

Cand incepi sa studiezi oferta online pentru masini de cusut, ramai cu mai multe intrebari decat atunci cand ai inceput si nu stiai nimic despre ele.

Alegerea nu se simplifica nici, cand vrem o masina de cusut pentru utilizare ocazionala acasa, cu care sa putem coase si blugi, si bumbac si materiale subtiri, poate si sa putem face vreo raparatie la haine groase. Masina de cusut ocazionala pentru acasa nu ar trebui sa coste mult chiar si daca este achizitonata in rate si trebuie sa fie fiabila sa nu se strice nici dupa expirarea garantiei comerciale.

In gama de masini de cusut hobby, ocazional exista modele foarte ieftine dar care au piesele din materiale plastice care se uzeaza usor si in acelasi timp exista si masini la un pret mai mare unde piesele sunt din aliaje usoare pe baza de aluminiu care se uzeaza mai greu.

Alegerea primei masini de cusut poate fi o adevarata durere de cap.

Intrand pe forumurile de croitorie vei afla ca exista atatea firme care produc masini de cusut. In general fiecare utilizator o recomanda pe cea cu care s-a obisnuit si pe care o poate utiliza cele mai usor.

Din oferta bogata de masini de cusut am ales sa prezint modelul Toyota Super Jeans J34

Toyota Super Jeans J34

Toyota Super Jeans J34

Poate coase si materiale groase precum denim, piele subtire sau fetru. Asta e unul din punctele forte care o pun in capul listei cu masini de cusut pentru folosit acasa.

Este proiectata in asa fel incat sa poata fi utilizata atat de incepatori cat si de profesionisti.

Are un buton selector al tipului de cusatura iar pe corpul sau vedem in mod clar si ce model de cusatura am ales in timp ce folosim acel buton.

Cel mai interesant lucru este caseta cu instructiunile de utilizare ascunsa in spatele unei plachete pe care scrie Super Jeans34

Avantaje Toyota Super Jeans J34 conform parerilor utilizatorilor:

Masina de cusut de uz casnic Toyota Super Jeans J34 poate sa coasa pana la 12 straturi de denim subtire o data.

Are 34 de modele de cusaturi preprogramate (cusaturi drepte, in zigzag, cusaturi pentru materiale elastice, etc.)

Viteza de coasere – 800 de impunsaturi pe minut

Are suficiente functii pentru utilizare casnica. Nu iti trebuie o a doua sau a treia masina de cusut pe care sa o setezi pentru o functie anume, alta decat cele pe care Toyota Super Jeans J34 le are.

Dezavantaje Toyota Super Jeans J34 conform parerilor utilizatorilor:

Utilizatorii acestui model spun ca greutatea mica (6.7 kg) se poate dovedi a fi un dezavantaj atunci cand e de cusut ceva cu grosime mai mare (blugi, palton, etc.)

Putin mai zgomotoasa atunci cand coase materiale mai groase.

Lasa un comentariu cu masina de cusut fiabila pe care o recomanzi tuturor incepatorilor!