Degresare si Dezinfectare Fara Substante Chimice Aparat de curățat cu aburi Clatronic DR 3535

Cand vine vorba de alegerea unui aparat de curatat cu aburi cu greu gasesti pe undeva o opinie completa a vreunui utilizator al acestui tip de aparat electrocasnic.

E nevoie de instinct sa il alegi pe cel potrivit.

Articolul asta vrea sa iti ofere o parere a unui utilizator al acestui aparat pe care poti sa o iei in considerare atunci cand vrei sa achizitionezi un Aparat de curățat cu aburi

E drept ca la televizor sunt prezentate modele care fac adevarate “minuni” murdaria aproape ca fuge singura doar cand se apropie aparatul de ea.

In realitate este nevoie de rabdare pentru curatarea unei suprafete pe care grasimea s-a acumulat intr-un strat vizibil, dar greu accesibila pentru curatire, cu toate ca s-au folosit substante puternice de degresare ca Triumf Degresant Forte Universal, Asevi degresant super concentrat.

Atunci cand vrei sa reduci cantitate de substante chimice de degresare e nevoie de acest tip de aparat.

Caracteristici Tehnice Aparat de curățat cu aburi Clatronic DR 3535

  • Presiunea aburilor 3,5 bari
  • Rezervor apă: cca. 300 ml
  • Lungime cablu cca. 5 m
  • Protecție la suprapresiune
  • Protecție la supraîncălzire
  • 9 accesorii incluse: 2 perii, duză, duză în unghi, cârpă de şters, accesoriu pentru curățat ferestre și accesoriu universal de curățare, furtun, pahar gradat
Clatronic DR 3535
Clatronic DR 3535
Clatronic DR 3535 Accesorii
Clatronic DR 3535 Accesorii

Capacitatea de incalzire este de 200 de ml.

Dupa umplerea rezervorului cu cantitatea de apa folosind paharul gradat inclus in cutia aparatului trebuie asteptat sa se formeze aburii in interiorul aparatului. Vom sti asta pentru ca ledul cu care este prevazut se va stinge (ca la fiarele de calcat). Daca presiunea aburului scade, intocmai ca la fierul de calcat se va aprinde ledul de pe corpul aparatului care ne indica sa lasam cateva secunde sa se formeze din nou aburi in aparat.

Daca la prima utilizare mi s-a parut ca ar fi o cantitate mica de apa pe care o poate incalzi, avand in vedere ca e nevoie si de o pauza de cel putin 30 de minute dupa golirea rezervorului, pot sa spun ca dupa o indelunga utilizare a aparatului de curatat cu aburi cei 200 ml de apa sunt suficienti pentru a curata suprafetele dorite.

Se poate degresa chiuveta de la bucatarie in locurile greu accesibile, pe la imbinarea cu robinetul, la fanta de supraplin sau chiar se poate curata toata chiuveta pana cand nu se mai observa nici o urma de grasime. Dupa toata aceasta operatie mai ramane abur in aparat pe care il folosesc in alte locuri.

Nu indeparteaza ca prin “magie” grasimea si murdaria, dar cu el reusesti sa cureti suprafetele cu grasime de pe geamul cuptorului electric sau al cuptorului aragazului fara sa fie nevoie de substante de degresare foarte toxice.

Plasticul din perii periilor se inmoaie foarte repede de la aburul fierbinte si nu isi mai revine la forma initiala. Chiar si cu perii strambi aceste periute isi dovedesc cu succes utilitatea cand trebui curatat aragazul.

Duza de Unghi este utila atunci cand trebuie curatate locurile de imbinare a componentelor aragazului, sau marginile aragazului. In baie permite patrunderea aburului fierbinte in locuri mai putin accesibile cum ar fi imbinarile fitingurilor.

Clatronic DR 3535DuzaDe Unghi
Clatronic DR 3535DuzaDe Unghi

Pentru a preveni depunerile de calcar in interiorul aparatului se recomanda folosirea apei dedurizate.

Folosind accesoriile potrivite se pot curata usor obiectele sanitare precum si suprafetele cu faianta din baie si bucatarie. Este foarte eficient impotriva petelor de grasime mai vechi chiar daca necesita lucrul repetitiv pe suprafete mici pana cand se indeparteaza pata respectiva.

Aparatul de curățat cu aburi Clatronic DR 3535 poate fi folosit si pentru dezinfectarea jucariilor din plastic si biberoanelor sau chiar si a sticlelor de lapte.

In loc de concluzie pot sa spun ca modelul Clatronic DR 3535 ofera o valoare buna pentru pretul lui. Merita sa faca parte din inventarul oricarei gospodarii.

Da click pe link si ia-ti aparatul de curat cu aburi cel mai potrivit nevoilor tale!

Previous Entries Consuma Sucuri Proaspat Stoarse Pentru Mai Multa Energie! Alege Un Nou Mod De Viata! Next Entries Relaxeaza-te Si Intareste Starea De Sanatate Cu Sucuri De Fructe