Reteta Simpla Si Rapida De Paine la Multicooker cu presiune Oursson MP5010PSD/DC

Urmatoarea reteta este din cartea de bucate a aparatului Multicooker cu presiune Oursson MP5010PSD/DC.

Se pregateste rapid si simplu. Nu are nevoie de dospire.

Gustul obtinut este foarte bun, iar miezul este pufos si elastic.

Ingrediente:

  • 850 g faina de grau,
  • 40 ml ulei vegetal,
  • 10 g zahar,
  • 15 g drojdie (uscata)
  • 500 ml apa la temperatura camerei

Mod de preparare:

Se amesteca intr-un vas faina cu drojdia, sarea, zaharul si uleiul turnandu-se cate putina apa pana se obtine un aluat omogen, care nu se mai lipeste de peretii vasului.

Se unge cu ulei vasul multicookerului si se pune aluatul in interior.

Se alege modul BAKE/COACERE, timp de preparare 90 de minute.


Se scoate painea si se lasa sa se raceasca inainte de a se servi.