Get a site

Un dar pretios si plin de semnificatie – Bratara eleganta

Atunci cand acest dar este pentru femeia iubita din viata noastra poate sa fie un mod prin care se transmite aprecierea pentru tot ceea ce reprezinta pentru noi.

by:

Informatii Utile

Bijuteriile pot fi un dar frumos, plin de semnificatie, oferit cu anumite ocazii speciale ca: absolvirea unei etape de invatamant, o aniversare, sau cu prilejul sarbatorilor religioase importante.

Normele sociale de purtare a bijuteriilor nu includ barbatii intre principalii destinatari care trebuie sa le poarte. Cele mai obisnuite bijuterii la barbati sunt verigheta si poate un ceas, foarte rar un lantisor sau o bratara.

Sortimentul de bijuterii pentru femei este foarte variat. E greu de ales un model de bijuterie care sa fie pe gustul celei care trebuie sa o poarte.

Atunci cand acest dar este pentru femeia iubita din viata noastra poate sa fie un mod prin care se transmite aprecierea pentru tot ceea ce reprezinta pentru noi.

Daca bijuteria (de regula se daruiesc bratari) este destinata unei femei din afara familiei, gestul poate fi unul prin care transmitem respectul si aprecierea pentru tot efortul pe care l-a depus pentru a ne ajuta sa depasim anumite obstacole (nu ma refer aici la mita, spaga, etc.).

Pentru ca piesa de bijuterie pe care o vom darui sa nu ramana doar un obiect de valoare inchis intr-un sertar va trebui sa ne orientam catre o bijuterie pe care persoana care o va primi ar fi incantata sa o poarte.

Spre exemplu daca vrem sa ne aratam recunostinta fata de o ruda mai indepartata, care ne-a ajutat intr-o situatie complicata, o bratara eleganta poate sa fie un bun cadou care sa ne ajute sa transmitem recunostinta.

Online este cel mai usor sa alegi cea mai potrivita piesa de bijuterie care sa fie eleganta, sa aiba o valoare intrinseca si sa fie si atragatoare pentru cea care o primeste.