Consuma Sucuri Proaspat Stoarse Pentru Mai Multa Energie! Alege Un Nou Mod De Viata!

Cu totii suntem constienti de riscurile la care ne expunem avand o dieta stresanta pentru sanatate, dar de multe ori, simtim ca nu exista o alta optiune mai buna si continuam sa mancam asa cum ne-am obisnuit.

Schimbarea unui obicei alimentar presupune un efort pentru a depasi anumite bariere pe care singuri ni le-am impus.

Problemele dietei cotidiene sunt cunoscute si cu greu se pot combate:

  • Consumul de produse cu zahar rafinat
  • Mancaruri ultra procesate cu valoare nutritionala scazuta.
  • Produse de patiserie cu multe grasimi consumate intre mese.
  • Consumul de bauturi alcoolice.
  • Consumul de cafea si bauturi cafeinate.
  • Excesul de grasimi si prajeli.

Inlocuirea unei bune parti a acestor alimente daunatoare pe termen lung sanatatii noastre este un gand frumos, o dorinta pe care vrem sa ne-o indeplinim, dar pe care o lasam uitata din diverse motive. Gasim explicatia imediata pentru a justifica lipsa noastra de implicare in procesul imbunatatirii sanatatii personale.

Lipsa timpului pentru a face o schimbare este invocata de majoritatea oamenilor. Daca stam putin sa gandim exista o multime de modalitati creative de a regasi timpul pentru a putea sa pregatim o cana de suc proaspat care sa ne impulsioneze sistemul imunitar.

Nu mai e un secret pentru nimeni ca pentru o dieta sanatoasa e foarte bine sa consumam fructe si legume in stare proaspata.

Stilul de viata modern nu ne permite sa facem asta tot timpul.

De multe ori consumam pe parcursul mai multor zile, produse de patiserie, produse fast food sau alimente cu un continut redus de substante nutritive.

Putem aduce un aport de pana la 68% de vitamine, enzime si minerale consumand suc preparat acasa.

Healthy green smoothie

Observam in jurul nostru cum oamenii incep sa puna mai mult pret pe sucurile naturale obtinute din fructe si legume proaspat stoarse in casa.

Multe baruri si cofetarii au in oferta sucuri de fructe proaspat stoarse. Vanzarile de storcatoare de fructe si legume sunt in continua crestere.

De multe ori este mult mai rapid sa consumi un suc preparat in casa decat sa pregatesti micul dejun. Asta reprezinta un pas facut catre o dieta sanatoasa/

Daca se pot consuma fructele si legumele in stare proaspata in fiecare zi ar fi si mai bine.

Nimeni nu recomanda consumarea in exclusivitate de sucuri din fructe si legume obtinute prin extragerea prin presare pentru ca ar crea grave dezechilibre in organism. Consumul de sucuri de fructe si legume trebuie sa completeze meniul zilnic.

Copiii, de multe ori, se impotrivesc consumului de fructe proaspete dar vor accepta cu entuziasm sa consume un pahar de suc din aceleasi fructe pe care nu vroiau sa le consume intregi.

Copiilor le plac sucurile, mai ales cele comerciale pentru care se face reclama multa si pe care le pot recunoaste foarte usor pe rafturile magazinelor.

Putem sa le satisfacem aceasta pofta prin prepararea sucului proaspat acasa din orice combinatie de fructe si legume pe care o agreaza cei mici.

Consumul de sucuri de fructe si legume prin presare la rece e cea mai simpla metoda pentru a obisnui pe cei mici sa consume alimente sanatoase.

Toti parintii vor sa formeze acest obicei in comportamentul copiilor.

Citeste Mai Departe Si…

Relaxeaza-te Si Intareste Starea De Sanatate Cu Sucuri De Fructe